Чутлива і ніжна шкіра дитини вимагає підвищеної уваги і турботи. Через слабку функцію сальних залоз поверхня шкіри дитини сухіша, ніж у дорослих, тому потребує додаткового живлення і зволоження. Позбавлена розвиненого захисного шару дитяча шкіра легко піддається негативному впливу навколишнього середовища, інфекцій, подразнень і травм.
При пошкодженнях шкіри різного характеру (опіки, рани, інфекції, подразнення, попрілості та ін.) ще слабкі захисні сили дитячого організму не в силах самостійно швидко і ефективно впоратися з ними. Тому пошкоджена дитяча шкіра потребує особливого догляду, а значить – у спеціальних засобах, розроблених з урахуванням особливостей дитячої шкіри.
Натуральний бальзам «РЕСКИНОЛ» ДИТЯЧИЙ здатний не лише ефективно впоратися з пошкодженнями шкіри у дитини, але і захищає, зволожує і живить її.
У його основі лежить натуральне топлене масло, з давніх часів відоме як масло Гхі, яке сприяє швидкому і глибокому проникненню в шкіру компонентів бальзаму, надаючи при цьому додатковий ефект догляду (харчування, зволоження, пом’якшення тощо). Крім цього, масло має великий вміст вітамінів А і D, особливо необхідних для дитячої шкіри. Завдяки натуральному топленому маслу, бальзам може використовуватися у морози, захищаючи шкіру дитини від шкідливого впливу негативних температур і обвітрювання.
Ефірна олія герані підвищує імунітет дитячої шкіри, заспокоює її, знімає подразнення і лущення.
Обліпихова олія живить і зволожує шкіру, забезпечує її багатим комплексом вітамінів і мінералів, широко використовується при попрілостях, що часто виникають у новонароджених.
Компонентам бальзам властіва широка антимікробна дія, вони дозволяють захистити шкіру дитини від впливу мікроорганізмів і попереджають розвиток нагноєнь на пошкоджених ділянках шкіри. До природних компонентів бальзаму не розвивається стійкість мікроорганізмів, і вони рідко викликають алергічні реакції у дітей.
Масло паростків пшениці чудово зволожує, використовується для догляду за шкірою дітей і новонароджених, завдяки високому вмісту в ньому вітамінів E, А, D, а також лецитину і ензимів.